Blogi

Tuplapoistot vuosina 2020-2013

Vuoden 2020 alussa astui voimaan laki, jolla kannustetaan yrityksiä kaluston hankintaan. Vuosien 2020-2023 aikana hankituista koneista, kalustosta tai niihin verrattavasta käyttöomaisuudesta on mahdollista tehdä korotetut poistot verotuksessa.

Lue lisää »

Vietetäänkö teillä pikkujouluja?

Milloinkas ne pikkujoulut ovat edustuskulua (50% tuloverotuksessa vähennyskelpoinen kulu), ja milloin ne voidaan vähentää kokonaisuudessaan sekä tulo- että arvonlisäverotuksessa? Jos yritys järjestää pikkujoulut työntekijöilleen niin

Lue lisää »

SisUkon tarina

SisUkon nimen takana ovat poikamme Sisu ja Ukko, meidän syymme tehdä, yrittää ja onnistua. 2013 syntyneet päivänpaisteemme värittävät arkeamme monilla väreillä, ja olivat syymme hypätä pois oravanpyörästä ja aloittaa työn tekeminen omilla ehdoillamme, oman yrityksen kautta.

Lue lisää »

Yrityksen tiedot ytj.fi-sivustolla

Ytj.fi-osoitteesta löydät Verohallinnon sekä Patentti-ja rekisterihallituksen yhteisen Yritys-, ja yhteisötietojärjestelmän, johon on kirjattu kaikkien Suomeen rekisteröityjen yritysten yhteystiedot.

Lue lisää »

Suomi.fi -valtuutuksen antaminen

Suomi.fi-valtuutuksessa on kyse SisUkolle annettavasta oikeudesta asioida yrityksesi puolesta esimerkiksi palkka.fi- ja OmaVero-palveluissa. Luethan ohjeen kokonaan ennen kuin kirjaudut palveluun.

Lue lisää »