Yrityksen tiedot ytj.fi-sivustolla

Koska olet viimeksi kurkistanut ytj.fi -sivustolle ja katsonut, mitä tietoja sieltä löytyy yrityksestäsi?

Ytj.fi-osoitteesta löydät Verohallinnon sekä Patentti-ja rekisterihallituksen yhteisen Yritys-, ja yhteisötietojärjestelmän, johon on kirjattu kaikkien Suomeen rekisteröityjen yritysten yhteystiedot. Tästä tietopankista erinäiset tahot hakevat yritysten yhteystietoja, joten on tärkeää pitää yrityksen tiedot ajan tasalla myös tässä palvelussa. 

YTJ:n tiedot eivät kuitenkaan päivity automaattisesti. Kun teet osoitteenmuutoksen Postille, täytyy sinun tehdä se erikseen ytj.fi -järjestelmään. 

Kätevimmin se käy kirjautumalla ytj.fi -sivuston sähköisiin palveluihin. Linkin löydät sivuston yläreunasta.

Yrityksen nimenkirjoitusoikeudelliset henkilöt voivat tehdä muutokset omilla verkkopankkitunnuksillaan. Jos allekirjoituksia tarvitaan useammalta henkilöltä, kaikki voivat käydä hoitamassa allekirjoituksen sähköisesti sen jälkeen, kun ilmoitus on tehty valmiiksi. Tämän palvelun kautta saat samalla ilmoitettua osoitteesi myös Verohallinnolle.

Yhteystietoja muutokset ovat maksuttomia

Puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta emme suosittele laittamaan yhteystietoihin. Ne eivät ole pakollisia tietoja. Markkinointipuheluiden ja mainossähköpostien vyöry on taattu, jos tallennat nämä tiedot rekisteriin. Etenkin silloin kun olet perustanut uuden yrityksen, ja reippaana laittanut kaikki tiedot näkyville.