HUOMIO! KIRJANPITÄJÄT, TILITOIMISTO-YRITTÄJÄT JA TALOUSHALLINNON MESTARIT...

Vihdoinkin... 'UUSVANHA' tapa pysyä kärryillä - sadoista tärkeistä päivämääristä, ilman stressiä ja turhaa ajanhukkaa

⇊⇊⇊ KATSO VIDEO ALAPUOLELTA ⇊⇊⇊

Miksi Tarvitset Tämän Tuotteen?

Jos kaipaat kaiken sähköisen 'hälinän' keskellä ihan perinteistä paperikalenteria... 
Silloin tämä tuote on juuri sinulle. Kaikki tärkeät taloushallinnon päivämäärät on suoraan täydennettynä kalenterin sivuilla.  Lisäksi löydät faktaa 
​​​​ja muistutuksia alan yleisistä kysymyksistä auttamaan sinua!


200+ Ostajaa Ei Voi Olla Väärässä!

Hei! Olen aikaisemmin käyttänyt vuosia Ajaston Wegaa, jossa viikkonäkymä hyvin samankaltainan, mutta Taloustaiturissa on vahvempi paperi, mistä tykkään paljon - ja nuo TÄRKEÄT päivämäärät, nyt ei tarvitse niitä itse lisäillä sinne. 


Plussaa myös tuosta tp-aukeamasta! Sekä kuukausien välissä olevista ns. muistiinpanoaukeamasta - jossa kivasti noita lainauksia vanhasta oppikirjasta. Innosta piukeena täyttelin eilen illalla kalenteriin vielä läheisten ja muiden muistettavien syntymäpäivät.

2019 Kalenterin ostaja

Saapunut paketti sai hyvälle mielelle sekä minut että postivirkailijankin, hän ihasteli sydäntarraa paketin päällä :) Pidän kalenterin viikkonäkymästä, se helpottaa hahmottamaan konkreettisesti viikon kulkua. 


Pienet lainaukset kirjanpidon oppikirjasta on kiva piristys, luulen että se tuo hymyn huulille ensi vuoden aikana, kun painiskelen tulorekisterin ja veroilmoitusten kanssa. Kalenteri on hyvän kokoinen, ei joudu työpöydällä hukkaan papereiden alle, mutta on silti näppärä napata laukkuun mukaan. Kiitos toimituksesta ja ihanaa lähestyvää joulun odotusta!

2019 Kalenterin ostaja

long-arrow-down

Miten Tämä Tuote Voi Hyödyttää Sinua?

rocket

Säästät Kallista Aikaasi

Kun sun ei tarvitse etsiskellä kaikenmaailman eri päivämääriä.

diamond

Tehokkuutta Tekemiseesi

Kun pystyt pyörittämään kaikkia tärkeitä muistiinpanojasi samojen kansien välissä.

Tärkeät Päivät Valmiina

Sinun ei tarvitse enää erikseen kirjoitella joka kuukauden taloushallinnon muistettavia päivämääriä, ne löytyvät kalenterista valmiina.

trophy

Oleellista infoa

Kalenterin lopussa on koottu faktaa verottajan ajankohtaisista muutoksista sekä tulorekisteristä.

Kompakti A5 koko

Tarpeeksi tilaa muistiinpanoillesi ja kulkee kuitenkin silti kätevästi mukana.

Helppokäyttöinen design

Kalenterissa on kierreselkä, jonka avulla kalenterin käyttö on helppoa. Voit kääntää menossa olevat päivät päälimmäisiksi.

tilitoimistosisukko.fi | kalenteri


tilitoimistosisukko.fi | kalenteri​​​Mistä Kalenterin Tarve Lähti?

Kuten yläpuolella videossa kerroin, niin huomasin tarvitsevani toimivaa kalenteria ja aloin miettimään mitä kaikkea siihen pitääkään laittaa ylös.

Ja sitähän ylöslaittamistahan on meidän alalla ja paljon! On alvit ja tassit ja EU yhteenvetoilmotukset. Pitää muistaa myös ennakkoverojen maksut ja rakentamisilmoitukset.

Ja nyt ne vielä meni muuttamaan palkanlaskennan päivämääriä tulorekisterin myötä... muutenkin on vähintään miljoona asiaa mitkä täytyy muistaa. 

Halusin koota perusjuttuja yksiin kansiin, jotta ne on aina käden ulottuvilla. Valmiiden kalenterimerkintöjen lisäksi kalenterin lopussa on pyhitetty muutama sivu olennaisella tiedolle.
- mitkä olikaan tilintarkastusrajat
- mikro -ja pienyritys, kummallakos kaavalla teenkään tilinpäätöksen
- minkäs ikäiselle sitä tyel maksettiin?
- mites ne muut palkan sivukulut?


Lisäksi siellä-täällä on tilaa omille muistiinpanoillesi.

Toivon että tästä kalenterista on vähintään yhtä paljon iloa sulle kuin mitä sen ideoiminen on tuonut mulle!

Nyt on aika tehostaa omaa työaikaasi, hankkimalla käyttöön 'Taloustaiturin Vuosi' -kalenteri! 

Tämä tehokkaan kompakti kokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan ja tulet huomaamaan kuinka paljon sen sisältämä tieto tehostaa tekemistäsi..

RAJOITETTU PAINOERÄ, TOIMI NOPEASTI!

2019

Taloustaiturin Vuosi

TALOUSHALLINNON TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT

Kalenteri on nerokas, todella hyvä! Kierteet on ehdottomat, saa pysymään auki ja näkee kerralla koko viikon. Jos jotain kehitettävää, niin sivun alakulman repäisymahdollisuus olisi kiva, näin kalenteri aukeaa oikeasta kohtaa kun suljettuna


Kiitos! Kalenteri on kaunis! Tukevat sivut on hyvät. Tilinpäätöstaulukon olen aina tehnyt kalenterin taakse tyhjille sivuille, nyt sekin on valmiina!!! Kalenterin lopussa oleva tietopaketti on hyvä!


Nopea Yleiskatsaus kalenteriin

Perinteinen paperikalenteri höystettynä taloushallinnon tärkeillä päivämäärillä, jotka normaalisti täytyy merkata erikseen. 

book

01

Kalenterissa tuulahdus lähes sadan vuoden takaa. Kalenterissa otteita kirjanpidon oppikirjasta vuodelta 1925. Hauskoja muistutuksia siitä, miksi kirjanpito on niin oleellista.

book

02

Viikkonäkymällä voit suunnitella töitäsi ja tapaamisia helpommin! Päiviin valmiiksi merkatut huomiot muistuttaa jo tehtävälistalla olevista asioista.

book

03

Vuosinäkymällä löydät yhdellä silmäyksellä koko vuoden tärkeät ja oleellisimmat päivät, joka tietysti nopeuttaa töiden tekemistä.

Sanna Lehto  //  Kirjanpitäjä


Hurahdin kirjanpidon maailmaan vajaa kolme vuotta sitten ja sillä tiellä ollaan. Asioiden järjestely ja numeroiden pyörittely tuntuu omalta jutulta ja nautin kirjanpidossa erityisesti siitä kun voin lukea lukujen takaa erilaisia tarinoita yrityksistä ja yrittäjistä.

Minulla on halu olla mukana kehittämässä alaa, ja olenkin mukana Tasekirjailijat ryn hallituksessa, jossa toivon voivani omalla panoksellani edistää taloushallintoalan asioita

Kalenteri syntyi omasta tarpeesta, en löytänyt mieluisaa kalenteria kaupoista, joten kehittelin oman josta löytyy ne aina toistuvat kymmenet tarpeelliset päivämäärät samoista kansista. Lisäksi ripottelin sekaan vähän historian havinaa, koska arvostan sitä työtä mitä vuosikymmenten aikana alalla on tehty.

Sanna Lehto

Tilaa Nyt - ja aloita aikasi säästäminen! 

Paras Aika Aloittaa Ajan ja Hermojen Säästäminen on NYT!

Kaipaatko kaiken sähköisen keskellä ihan perinteistä paperikalenteria?
Sitten tämä kalenteri on juuri sinulle! Kaikki tärkeät taloushallinnon päivämäärät on täydennettynä suoraan kalenterin sivuille!

VUOSI 2019

Taloustaiturin Vuosi

TALOUSHALLINNON TÄRKEÄT PÄIVÄMÄÄRÄT

100%


TYYTYVÄISYYS TAKUU


star
star
star

100% Tyytyväisyystakuu

Kun saat oman Taloustaiturin Vuosi 2019- kalenterin käsiisi ja jostain syystä koet että se ei ollut yhtään sitä mitä odotit, saat täyden tyytyväisyystakuun!
Ilmoittamalla minulle ongelmasta sekä puutteista, jotka mielestäsi olivat niin räikeitä ettei niistä nyt vaan voi maksaa mitään, hyvitän 100% maksamasi hinnan takaisin. Saat pitää kalenterin muistona taikka voit lahjoittaa sen jollekin, jonka koet sitä enemmän kaipaavan.

Sanna Lehto

Kalenteri oli hyvin selkeä.

Kalenteri oli hyvin selkeä. Myös välilehdet, jossa voi kirjoittaa muistinpanoja oli hyvä. Varsinkin pidin asiakas/tilinpäätös/veroilmoitus sivuista.

2019 Kalenterin Ostaja

Ei Ole Sähköisessä Muodossa...

Ihana, kaunis, antaa myös henkistä tukea ja mikä hyvin tärkeää; Ei Ole Sähköisessä Muodossa :) Kiitos, toivottavasti voin hankkia tällaisen myös tulevina vuosina!

2019 Kalenterin Ostaja

Kiitos, kiitos, kiitos!!!!

Hyvältä näyttää ja myös tuntuu (sekin tärkeää) Kiitos, kiitos, kiitos !!!!

2019 Kalenterin Ostaja

Kalenteri on nerokas, todella hyvä!

Kalenteri on nerokas, todella hyvä! Kierteet on ehdottomat, saa pysymään auki ja näkee kerralla koko viikon. Jos jotain kehitettävää, niin sivun alakulman repäisymahdollisuus olisi kiva, näin kalenteri aukeaa oikeasta kohtaa kun suljettuna.

2019 Kalenterin Ostaja

Copyright © 2018 - Tilitoimisto Sisukko