SisUkon tarina

Meidän tarinamme alkoi Eeron äidin Riitan perustamasta TreMe Oy:stä, jossa Sanna aloitti kirjanpidon opiskelijana 2016 ja Eero palkanlaskijana ensimmäisen kerran jo vuonna 2004. 

Sukupolvenvaihdosta pohdittiin vajaa vuosi ennen kuin pyörät laitettiin pyörimään. Alkuvuodesta 2017 lähdimme toden teolla tekemään suunnitelmia, ja saman vuoden elokuussa rekisteröimme SisUkko Oy:n. Varsinainen toiminta aloitettiin 1.10.2017, jolloin ostimme TreMe Oy:n liiketoiminnan ja aloimme kehittää sen pohjalta SisUkkoa.

Tällä hetkellä asiakkaanamme on noin 180 eri toimialojen yritystä, aina muusikoista ja taiteilijoista rakennus- ja hyvinvointialan yrityksiin. Vuodesta 2018 lähtien ammattitaitoinen ja iloinen tiimimme on myös kasvanut neljällä työntekijällä, kun Pauliina, Erja, Anni ja Iidih ovat tuoneet oman osaamisensa mukaan. Lisäksi Riitta on edelleen taustajoukoissa mukana, ja Petra aloitti meillä tämän vuoden elokuussa koulutussopimuksella.  

SisUkon nimen takana ovat poikamme Sisu ja Ukko, meidän syymme tehdä, yrittää ja onnistua. 2013 syntyneet päivänpaisteemme värittävät arkeamme monilla väreillä, ja olivat syymme hypätä pois oravanpyörästä ja aloittaa työn tekeminen omilla ehdoillamme, oman yrityksen kautta.

Missiomme tilitoimistona onkin olla omalla panoksellamme mahdollistamassa pienten yritysten menestystä. Keskity rauhassa omaan osaamiseesi, ja jätä kirjanpito ja palkanlaskenta meidän huolehdittavaksemme. Näin sinulla jää enemmän aikaa liiketoimintaasi kehittämiseen.